15-års jubilæum hos SP Technologies

Den 11. april kan vi fejre, at Anni Weinbrandt har været hos SP Technologies i 15 år.

Vi er utrolig glade for at have haft Anni med i alle de år og vil gerne ønske hende stort tillykke med jubilæet og sige tak for hendes store indsats og engagement igennem årene.

SP Technologies Aps startede i april 2004, hvilket vil sige, at Anni har været med næsten helt fra starten. Anni er udlært maskinarbejder og senere uddannet som maskintekniker, og igennem årene har hun oparbejdet en solid viden inden for pulverhåndtering. I det daglige nyder kunderne godt af hendes ekspertise, når de forespørger enkeltdele og maskiner, og leverandørerne ved, at deres produkter er i gode, faglige hænder. Anni er med hele vejen rundt, hvor hun hjælper med tilbud, ordre og teknisk information af blandt andet cellehjulssluser, skiftespor, rørbøjninger, samlekoblinger, sække-/big bag tømmestationer og big bag fyldestationer.

“SP er gået fra at levere turnkey projekt og anlæg til hovedsagelig at levere maskiner og enkeltdele. Gennem årene har jeg haft en del udfordrende forespørgsler, og det er fedt at kunne komme i mål med en løsning, som kunden er tilfreds med. For mig er det helt ideelt at være med hele vejen med alt lige fra forespørgsel, afgive tilbud, modtage ordre, sende bestilling, have opfølgning, samle dokumentation og til sidst at sende fakturaen til kunden. Jeg nyder at have den her daglige kontakt med kunderne og det tætte samarbejde, jeg har opbygget til leverandørerne,” fortæller Anni.

Endnu en gang stort tillykke til Anni. Vi håber, at der kommer mange flere gode år fremover.

Kontakt Anni Weinbrandt