Året 2018 nærmer sig

Tak for samrbejdet i 2017.

SP Technologies ønsker alle vore kunder og leverandører en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Tak for godt samarbejde i 2017, vi ser frem til at det fortsætter.

Året der gik:

Coperion lancerede en optimeret version af Rotor Check system, som forbedrer sikkerheden og komfort ved drift af cellehjulssluser.
Under produktionen registrerer og rapporterer Rotor Check systemet uønsket kontakt mellem cellehjul og slusehus, for at kunne forhindre metallisk slid og potentiel kontaminering af produktet, der transporteres.
Industrier med høje kvalitetskrav, ofte skiftende produkter eller et stort antal rengøringscykler kan især drage fordel heraf.

Fra hs-Umformtechnik kan vi levere rørbøjninger med stor radius med den ene rørende i længde op til 3000 mm og den anden rørende i længde 200 mm. Dermed minimeres antallet af samlinger på rørstrengen.
Bøjninger leveres uden start-op buler, har ingen ridser, er absolut rynkefri, samt har ekstremt lav ovalitet. Bøjninger leveres i diameter ø38 mm til 206 mm.

Der er stor interesse for sigter/separator fra Sweco, samt at køre test med kundens produkt på Swecos testsigter, for at fastlægge sigtetype og sigtestørrelse der passer til netop kundens produkt, kapacitet og applikation.