Besøg os på FoodTech, stand J7290

Den 29. september til 01. oktober 2020, afholdes FoodTech i Messecenter Herning. Messen der fylder i alt fire haller, er Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi og mødestedet for hele fødevareindustrien.

SP Technologies udstiller maskiner/udstyr fra vores samarbejdspartnere Coperion, hs-Umformtechnik, Separtech og Flexicon.

I forbindelse med FoodTech har MCH foretaget flere tiltag og udarbejdet et ”TrygtMCH“ som du kan læse her. Vi tager vores forholdsregler og følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer og MCHs egne retningslinjer om antal, afstand og hygiejne. Besøg trygt vores stand. Hent din gratis fribillet her.

Fra Coperion udstilles det utrolige populære skiftespor WZK, samt den nye version af det CIP-bare skiftespor WYK-CIP og sluse ZRD-CIP med hængslet udtrækssystem og RotorCheck. Begge CIP-bare maskiner anvendes for at minimere kontaminering og manuel adskillelse for inspektion og rengøring er ikke nødvendig.

Fra hs-Umformtechnik udstilles rørbøjninger, koblinger, Y-stykker, T-stykker og konus til montage i pneumatisk- og vacuum rørstrenge.

Fra Flexicon udstilles en rustfri big bag fyldestation med oppustelig bælg for støvtæt fastholdelse af big bag indløb.

Fra Separtech udstilles en rustfri sigte, samt forskellige sigtenet og rense ringe/bolde.

Vi glæder os til at se dig.

Besøg os på FoodTech, stand J7290