Big bag fyldestation

Revolutionerende Swing-Down fyldestation der sænker fyldehovedet ned til operatøren på gulvniveau for ophæng af big bag sækken.

Swing-Down fyldestationen repræsenterer en total nytænkning af big bag fylde processen, ved at operatøren hænger den tomme big bag op, stående på gulvniveau, hvilket er betydeligt bedre ergonomisk og sikkerhedsmæssigt og samtidig øges kapacitet.

Når operatøren tilslutter big bag indløbet til det vertikale fyldehoved og ophænger big bag stropperne, sker det i en højde på ca. 125 cm over gulvniveau. Derved undgår operatøren at træde ind på og over rullebaner, at bøje hovedet når big bag indløbet trækkes over den oppustelige bælg og at strække arme for at ophænge stropper.

Når big baggen er ophængt løftes fyldehovedet opad og samtidig drejes den i horisontal position for fyldning.

Efter endt fyldning udløses automatisk indløb og stropper, fyldehovedet hæves og den fulde big bag forlader fyldestation automatisk på rullebane.
Swing-Down fyldestation leveres i rustfrit stål (industri, fødevare eller pharma finish) eller sort stål, malet. Den er designet for max. 1800 kg når big bag er fuld.

Fyldestationen kan leveres med vibrerende dæk for afluftning af produktet i big bag sækken og vejeceller for nøjagtig afvejning