Høj kvalitets magnetiske separatorer og metaldetektorer fra SP Technologies

SP Technologies har fået nyt agentur fra engelske Eclipse Magnetics.

Som eneforhandler i Danmark af Eclipse Magnetics produktområde Foreign Body Removal (FBR) kan SP Technologies nu tilbyde høj kvalitets magnetiske separatorer og metaldetektorer til proces industrien, indenfor alle stadier af pulver, granulat og flydende produktion, fra rå produkter ind i fabrikken til det færdige produkt ud af fabrikken.

Eclipse Magnetics har eksisteret siden 1889 og produktprogrammet Foreign Body Removal (FBR) har et verdensomspændende veletableret ry i fødevareindustrien. Eclipse Magnetics er et navn synonymt med kvalitet, høj ydeevne og driftssikkerhed.

I et meget reguleret miljø står fødevareproducenter over for mange udfordringer i at sikre maksimal fødevaresikkerhed og beskyttelse af firmaets værdifulde brand.

Kontamineringsrisici findes i de fleste faser af produktionen og for at bekæmpe dette er et robust og driftssikkert magnetisk separation og detektionssystem helt afgørende i processen. Foreign Body Removal (FBR) sortimentet omfatter systemer til separation af metaller som møtrikker, bolte, skruer, samt fine jern-partikler fra slid på udstyr i processen.

Eclipse Magnetics har deres hovedkontor og tekniske center placeret i Sheffield, UK, samt kontorer i Canada, Kina og Frankrig. Derudover er et netværk af teknisk uddannede distributionspartnere klar til at yde lokal support.

Med dette nye agentur har SP Technologies taget endnu et skridt i retning af at kunne levere hele paletten indenfor pulverhåndtering.

Når du besøger FoodTech messen i Herning den 1-3 november 2016 kan du på SP Technologies stand J7290, se forskellige magnet separatorer, samt få en snak med Eclipse Magnetics.