Hygiejnisk CIP-bar cellesluser med EHEDG EL class I certificeret for våd rengøring

Hygiejnisk CIP-bar cellesluser med EHEDG EL class I certificeret for våd rengøring.

Sluse ZFD-CIP og ZRD-CIP fra Coperion er en revolution indenfor CIP rengøring og møder alle kriterier med uovertruffen perfektion.

Læs her artiklen fra bladet Lebensmitteltechnik om CIP-bare sluser fra Coperion.

Pulverhåndtering og CIP rengøring (Cleaning In Place), er for mange produktionsvirksomheder ikke forenelig. Ofte er der frygt for at fugtighed bliver tilbage i anlægsdelene.

Tit bliver mange virksomheder i levnedsmiddel- og den farmaceutisk industri med klassisk tørtransport af pulver, mødt med større krav om rengøring eller gentagende produktskift.
Slutkunder, f.eks. mælkepulver anlæg og baby food fabrikanter, har nu mulighed for at fremstille og transportere pulver på en meget hygiejnisk måde.

Cellesluse ZRD-CIP og ZFD-CIP bruges af førende virksomheder, så de kan rengøre deres produktionsanlæg regelmæssigt og helt automatisk, uden efterfølgende manuel adskillelse af komponenter. Dette sparer tid og penge.

Samtidig har kunder har også fokus på at de ikke skal udføre inspektion af slusen efter CIP-rengøring og derved risikere at kontaminere udstyret under åbning.

Sluse ZFD-CIP og ZRD-CIP med EHEDG certifikat type EL class I formulere de krav, der skal opfyldes af komponenter, som anvendes i processer med CIP (Cleaning In Place) drift og rengøring.

Sluse ZRD-CIP med EHEDG godkendte pakninger ved flnagesamlinger