Mød SP Technologies på FoodTech 2022

Kig forbi SP Technologies´ stand J7290 og få en snak med repræsentanter fra
Provak/PIAB, Separtech og Coperion.
Det giver helt sikkert en ide om hvordan SP Technologies kan hjælpe dig med eksisterende og nye projekter.
Vi glæder os til at se dig!

I år udstilles maskiner/udstyr fra vores samarbejdspartnere Provak/PIAB, Coperion, Separtech og hs-Umformtechnik.

Provak udstiller en PIAB vacuumunit i funktion samt en PIAB vacuumunit så du selv kan prøve hvor nemt det er når vacuumuniten skal adskilles for kontrol og rengøring.
Provak står for procesoptimering med vacuum og tror på en automatiseret verden, hvor ingen ressourcer spildes. Simple stærke løsninger som skaber stor produktiv effekt.
Automatisering ved hjælp af vakuumunits fra PIAB, gør det nemt at optimere vanskelige produkthåndteringer. Er det vanskelige produkter, stor kapacitet eller skal der tages hensyn til et giftigt eller aggressivt produkt, så er PIAB vakuumtransportør modulære enheder der kan sættes sammen på mange forskellige måder, så de opfylder alle krav til opgaven.
Vakuumtransport hjælper med at holde produktionsmiljøet rent og forhindre spild.

Fra Coperion udstilles det hygiejniske skiftespor WYK-CIP som er beregnet til fuldautomatisk CIP-rengøring uden efterfølgende manuel adskillelse, inspektion og rengøring. Den hygiejniske diverter WYK-CIP er designet efter EHEDG retningslinjer for vådrengøring og anvendes ofte til produkter hvor gentagende produktskift og problematiske produkter kræver regelmæssig rengøring af anlæg.
Fra Coperion er også udstillet gennemblæsningssluse ZXD, der er monteret med et hængslet sidedæksel som kan svinges helt væk fra slusen, så optimale adgangsforhold opnås for at lette inspektion og rengøring. Fordelen ved sluser fra Coperion er det store indløb der næsten ikke indsnævres så produktophobning i indløb minimeres.
Coperions store og brede produktprogram omfatter cellehjulssluser og to-vejsfordelere, som er kendt for deres høje kvalitet og lange levetid.

Fra Separtech udstilles en rustfri separator/sigte, samt forskellige sigtenet, rense-ringe og bolde.
Separtech er specialiseret i fremstilling af separationsmaskiner til filtrering af væsker og klassificering af faste produkter. Separtech leverer sigter og separatorer til mange forskellige processer i industrien.
Ved sigter for pulver og granulat produkter kan produktets kornstørrelse styres, frasortering af uønsket fremmedlegemer, udføre slutkontrol og kvalitetskontrol af produktet.
Ved installation af sigter for flydende produkter som f.eks. chokolade, valle eller olie sikres frasortering af klumper og den flydende konsistens bibeholdes.
Der er en unik teknologi bag enhver sigte og separator, og det kræver stor erfaring i dimensionering og kvalificering af løsninger.

Fra hs-Umformtechnik udstilles rørbøjninger, samlekoblinger, Y-stykker, T-stykker, konus og sugelance til montage i pneumatisk- og vacuum rørstrenge.
Bøjninger leveres uden start-up buler og ridser, er absolut rynkefri og har ekstremt lav ovalitet.
Ved anvendelse af rørkoblinger spares der både materiale og tid ved montering og adskillelse. Påsvejsning af flanger tager tid og efterfølgende er adskillelse for inspektion og rengøring tidskrævende. Ved anvendelse af samlekobling minimeres svejsning. Rørkobling er særdeles effektiv og forholdsvis nem at installere, og samtidig er det en langtidsholdbar løsning.
Et stort lager af bøjninger i rustfrit stål og samlekoblinger gør leveringstiden kort.