Ny kollega i SP Technologies

I SP Technologies udvider vi vores forretning med en ny afdeling på Sjælland, og vi er derfor glade for at kunne byde stort velkommen til Martin Tækker.

Martin Tækker er ansat som Salgsingeniør med base på vores nye kontor på Sjælland, hvor han vil sikre mere synlighed og større aktivitet hos vores samarbejdspartnere og kunder. Martin kommer med en baggrund som Værktøjsmager og Produktionsteknolog og har arbejdet med både projektledelse, salg og rådgivning.

Tidligere har Martin bl.a. arbejdet som projektleder i en produktionsvirksomhed, der solgte turn-key vakuumtransportsystemer til plastindustrien, og han har arbejdet med salg af løsninger omhandlende procesoptimering af pulverdosering i fødevare, farmaceutisk og kemisk industri. Derudover har Martin også tidligere arbejdet med rådgivning og salg af automatiseringsløsninger til håndteringsopgaver i robot- og procesindustrien.

Speciale og kvalifikationer

Martins speciale dækker over:

  • Dimensionering og specificering af løsninger, der skaber optimeringer og lønsomhed
  • Udspecificering og beregning af, hvilke komponenter der skal bruges inden for pulverhåndtering
  • Forståelse for det tekniske og hvilke udfordringer, der kan være i forskellige produktionsmiljøer
  • Optimering af processer i produktion med Lean som speciale

Martin Tækker styrker SP Technologies med sin store viden inden for automatisering med vakuumtransport, maskinteknik og processer, samtidig med hans store netværk af kunder, der ønsker systemløsninger.

Vi byder stort velkommen til Martin i SP Technologies.

Martin Tækker