Samarbejde, leverandører, relationer

Samarbejdspartnere

Coperion

SP Technologies er den danske agent for det tyske Coperion. Coperion er en del af den globale koncern Coperion Group og er særdeles stærk inden for udvikling og produktion af transportkomponenter til fødevare- og farmaceutisk industri. Virksomheden har meget stort fokus på kundens hygiejne- og rengøringskrav – et meget væsentligt område for netop disse brancher.

Coperion er desuden en af de førende leverandører af transportkomponenter til plastindustrien, tillige med at et stort antal komponenter afsættes til den kemiske industri. Det store og brede produktprogram omfatter cellehjulssluser og to-vejsfordeler, og komponenterne er kendt for deres høje kvalitet og lange levetid.

Coperion har et stort testanlæg, som kan stilles til rådighed for vores kunder. De tilbyder som en værdifuld kundefordel døgnservice på sine produkter. En af mange features, som gør, at vi hos SP Technologies glæder os over det lange, gode samarbejde med Coperion. Se mere på www.Coperion.com

Flexicon

SP Technologies samarbejder med Flexicon, som er en af verdens førende udbydere af anlæg til håndtering af pulvere og granulater. Virksomheden tilbyder skræddersyede løsninger og besidder en meget stor viden om håndtering af mange forskellige produkttyper.

Flexicon er primært leverandør til fødevare og kemi industrien, men leverer også til en lang række andre industrier. De har et meget fleksibelt produktprogram inden for snegletransport, samt fyldning og tømning af big bags. Et program, der kan sammensættes fuldstændig, som kunden ønsker det. Flexicon stiller desuden testfaciliteter gratis til rådighed for kunderne. 

SP Technologies og Flexicon har samarbejdet omkring det danske marked i mange år. Se mere på www.Flexicon.com

HS-Umformtechnik

I Danmark repræsenterer SP Technologies det tyske firma HS-Umformtechnik, som har mange års erfaring i levering af rørbøjninger med stor radius, rørkoblinger, Y-stykker og konusser til rørsystemer i pneumatisk- og vakuumtransport.

Takket være et stort lager hos HS-Umformtechnik er leveringstiden kort. På den måde kan du optimere dine leverancer og lette dit køb.

Den fleksible produktion er også garanti for hurtig levering ved kundefremstillede dele.

Separtech

Unik forhandling af vibrationssigter fra Separtech. Separtech er specialiseret i fremstilling af separationsmaskiner til filtrering af væsker og klassificering af tør produkter. Der er en unik teknologi bag enhver sigte og separator.

Alle ansatte hos Separtech har en lang karriere og unik viden indenfor fremstilling af sigter og separatorer. 

Hos SP Technologies tilbyder vi også en fysisk test af materialet, så vi altid kan garantere det rigtige resultat og valg af løsning. Se mere på www.Separtech.com

PIAB

Vi er hos SP Technologies stolte over at repræsentere PIAB vakuumtransport i Danmark. 

PIAB er en anerkendt svensk virksomhed, som udvikler og  fremstiller vakuumkomponenter og systemer indenfor automatisering. PIAB’s unikke løsninger indenfor vakuumtransport af pulver og granulat tager højde for de høje krav, der er til energioptimering, effektivitet, omstilling og miljø. 

I Danmark er PIAB især kendt for deres solide vakuumtransportører til pulverdosering. Se også hjemmesiden for vores søsterselskab PROVAK ApS, som vi har et tæt samarbejde med indenfor vakuumtransport.