Rengøringsvenligt udtrækningssystem til cellehjulssluse

SP Technologies er stolte over at kunne tilbyde et praktisk og rengøringsvenligt udtrækningssystem til Coperions cellehjulssluser, som gør rengøring og inspektion betydeligt nemmere.

Den spritnye FXL-model fra Coperion er et solidt og letbetjent liniært udtrækningssystem. Dette design giver hurtig og uhindret adgang til celleslusens indre, selv i meget trange omgivelser, hvor det kan være svært at komme til. FXL-modellen er specielt velegnet til større cellesluser med høje krav til hygiejne, regelmæssig rengøring og nem adgang til inspektion.

FXS-modellen leveres med Coperions standard udtrækningssystem. Dette system opfylder i princippet de samme vigtige behov som FXL-modellen. Den eneste større forskel er, at der ved FXS versionen ikke medfølger et skinnesystem for udtrækning af cellerotor. FXS-modellen er derimod designet med et hængslet sidedæksel, som kan svinges til siden. Dette er meget praktisk, når slusen skal inspiceres eller rengøres. 

Læs mere om den nye FXL-model fra Coperion. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om de mange fordele, der er ved at have et rengøringsvenligt udtrækningssystem til cellehjulssluser. 

Rengøringsvenligt udtrækningssystem til cellehjulssluse
Se video