SP Technologies er stolte over at kunne tilbyde Coperions praktiske og rengøringsvenlige udtrækningssystem til cellehjulssluser, som gør rengøring og inspektion til en leg.

Den spritnye FXL-model fra Coperion er et solidt og letbetjent liniært udtrækningssystem. Dette design giver hurtig og uhindret adgang til celleslusens indre, selv i meget trange omgivelser, hvor det kan være svært at komme til. FXL-modellen er specielt velegnet til større cellesluser med høje krav til hygiejne, regelmæssig rengøring og nem adgang til inspektion.

FXS-modellen leveres med Coperions standard udtrækningssystem. Dette system opfylder i princippet de samme vigtige behov som FXL-modellen. Den eneste større forskel er, at der ved FXS versionen ikke medfølger et skinnesystem for udtrækning af cellerotor. FXS-modellen er derimod designet med et hængslet sidedæksel, som kan svinges til siden. Dette er meget praktisk, når slusen skal inspiceres eller rengøres. 

Læs mere om den nye FXL-model fra Coperion. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om fordelene ved det rengøringsvenlige udtrækningssystem til cellehjulssluser. 

Rengøringsvenligt udtrækningssystem til cellehjulssluse
Se video