SP Technologies overtager agenturet af SWECO

SP Technologies har overtaget agenturet af SWECO i Danmark.

SWECO fremstiller runde, rektangulære og farmaceutiske separatorer samt flere typer af
lignende udstyr såsom centrifugal sigter, dekanter, slibe-/ poleringstromler samt en bred vifte af sigtenet og reservedele.

Det belgiske firma SWECO har stor erfaring med fremstilling og levering af sigter og separatorer til bl.a. fødevare-, pharma-, mineral-, plastik- og kemi industrien. Våd eller tør … kold eller varm … groft eller fint … sanitær eller aseptisk. SWECO gør det hele.

Siden 1917 har SWECO beskæftiget sig med udvikling inden for procesteknologi og i 1942 patenterede SWECO det første design af en vibrationsseparator. I dag har SWECO mere end 100 servicekontorer world wide og er dermed parat til at hjælpe dig uanset hvor i verden du er. SWECO´s dygtige team vil i tæt samarbejde med dig tilpasse deres maskiner, så de passer til dit behov.

SWECO har flere testcentre i verdenen og her kan ydes en omfattende analyse af dine produkter på den brede vifte af testmaskiner SWECO har til rådighed. Der kan køres test i lille skala, halv skala eller i fuld skala, så SWECO kan afgøre hvilken af deres maskiner der er bedst egnet til din opgave.

Med dette nye agentur har SP Technologies taget endnu et skridt i retning af at kunne levere hele paletten indenfor pulver- og granulat håndtering.

Kontakt os for yderligere info om SWECO sigter og reservedele.