Gruppefoto af Special Powder Technologies

SP Technologies ApS fylder 20 år!

Den 2. april 2024 fyldte Special Powder Technologies Aps 20 år og det blev markeret med kaffe og kage for alle ansatte i kontorbygningen på Strevellinsvej i Fredericia.

Direktør og virksomhedsejer Poul B. Jakobsen startede SP Technologies ApS i 2004 efter at det tidligere ingeniørfirma Strøm & Pedersen gik konkurs samme år. På det tidspunkt havde Strøm & Pedersen næsten 30 års erfaring med løsninger indenfor pulverhåndtering, vandrensning og luftrensning. Lukningen af Strøm & Pedersen satte mange kunder med halvfærdige pulverprojekter i en vanskelig situation, der ikke kunne færdiggøres.  Denne udfordrende situation åbnede døren for, at SP Technologies kunne træde ind og hjælpe de berørte kunder, hvilket bidrog til firmaets vækst og succes.

I dag består medarbejderstaben hos Special Powder Technologies ApS af Anni Weinbrandt (th), som tidligere ansat hos Strøm & Pedersen og Ditte Rud Krogh (tv), som sluttede sig til teamet i efteråret 2023 efter et vikariat hos søsterselskabet Process Engineering A/S. Sidstnævnte virksomhed holder i øvrigt til i samme bygning som SP Technologies.

Vi ønsker at takke medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere for de første 20 år. Vi ser frem til de kommende 20 år med flere spændende projekter!