2-vejsfordeler WYK-CIP er certificeret af USDA

2-vejsfordeler WYK-CIP anvendes for de højeste hygiejnekrav i fødevare- og medicinalindustrien.

Det amerikanske landbrugsministerium (USDA) har inden for sit AMS – Dairy Program certificeret alle størrelser (DN 65, 80, 100, 125 og 150) af skiftespor WYK-CIP (Clean-In-Place) i overensstemmelse med gældende USDA retningslinjer.
Skiftesporet kan derfor anvendes til hygiejniske applikationer i fødevare- og medicinalindustrien med fremragende resultater. Denne certificering bekræfter især, at WYK-ventilen fuldt ud opfylder de strenge krav til god rengøringsvenlighed og demontering.

Den gennemprøvede Coperion WYK  2-vejsfordeler er blevet optimeret på adskillige måder.
I forhold til den tidligere model, opnår pakninger på rotoren fuldstændig tætning af transportrørene. Yderligere designfunktioner omfatter produktberørte pakninger for at forhindre åbninger mellem dele, stor radius i husets geometri og væske-dræn på det laveste sted i huset.
Disse forbedringer øger WYK-ventilens rengøringsevne yderligere, hvilket gør CIP-versionen ideel til fuldautomatiske Clean-In-Place-applikationer.
Laboratorie evalueringer af rengøringsresultaterne har vist, at ventilen er fuldstændig ren indvendigt efter den fuldautomatiske rengøringsproces. I praksis anbefales og påkræves en inspektion af ventilen efter rengøring i overensstemmelse med USDA-reglerne for at validere resultatet.

Huset, rotoren, sidedæksler og dyserne er fremstillet af højkvalitets rustfrit stål 1.4404 (AISI316L); de polerede produktberørte dele har overflade ruhed på Ra<=0,8µm.
Alle pakningsmaterialer opfylder FDA og EU 1935/2004 krav.
For individuelle kundekrav tilbyder Coperion en række forskellige hygiejniske rørtilslutninger som DIN 11864-1 gevindtilslutning eller DIN 32676 tri-clamp tilslutning.

Nyt: WYK skiftespor leveres også i ikke-CIP “WYK-Standard” version

Til applikationer hvor CIP-rengøring ikke er påkrævet, men der ønskes materialer i rustfrit stål, tilbyder Coperion WYK-skiftesporet i en ikke-CIP-version — “WYK-standard”. Denne version er uden den fuldautomatiske rengøringsfunktion og rotor skifter ved hjælp af en aktuator. Andre konstruktionsdetaljer og overflader er identiske med WYK-CIP.

Skiftesporet er tilgængelig i begge versioner — WYK-CIP og WYK-Standard — i størrelserne DN65 (2½”), DN80 (3″), DN100 (4″), DN125 (5″) og DN150 (6″).

Video: Hygiejnisk skiftespor WYK-CIP | Hygiejne, rengøring og produktionstid
Læs om andre skiftespor fra Coperion: 2-vejs fordeler fra Coperion | Til fordeling af pulver og granulater.